culoare code calendar

Fotografiat de: karandaev pentru imagini getty

Ai avut vreodată unul din acele momente când ai o durere de cap doar dacă te uiți la calendarul tău? Nu este o modalitate bună de a începe ziua, nu? Există o nouă modalitate de a vă organiza comisioanele și proiectele zilnice, astfel încât să nu vă simțiți complet copleșiți. Introducerea codării culorilor chakrelor.

 

Ce este asta?

 

O “chakră” (Sanskit pentru roată) este un punct energetic sau un centru energetic în corpul uman. Se crede că există șapte dintre ele în total și fiecare are culoarea proprie corespunzătoare.

 

Cum functioneazã?

 

Prin etichetarea proiectelor pe calendarul dvs. cu o culoare de chakra (roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo sau violet), veți avea mai multe șanse de a avea o zi echilibrată și fără stres. Scopul este de a avea un număr aproximativ egal de toate culorile, astfel încât toate cele șapte puncte energetice să fie reprezentate în ziua dvs. Gândiți-vă la aceasta ca la o masă echilibrată – trebuie să aveți reprezentate toate grupurile de hrană, nu doar una sau două.

 

 

[STRESAT? 4 Tehnici de meditație pentru începători să încerce]

De exemplu, roșu ar fi sarcinile legate de locul de muncă, portocala poate fi culoarea tuturor proiectelor creative DIY, galben sunt activitățile dvs. fizice sau orele pe care le luați pentru a vă îmbunătăți viitorul, verde este timpul petrecut cu oamenii dvs. preferați sau cu animalele de companie, albastru ar indica activități care vă ajută să vă exprimați mintea (cum ar fi mass-media sociale, de exemplu), iar indigo este culoarea proiectelor care necesită toată atenția și atenția acordată. Violetul ți-ar fi de acord.

 

Încercați-l și spuneți-ne dacă funcționează pentru dvs.. 

 

Ai nevoie de mai mult zen în viața ta? Încercați aceste mișcări de yoga și sfaturi de meditație.