martha-lina-portrait-129-d112616.jpg

Fotografija: Marcus Nilsson
Lina Kulchinsky iz Sigmundovih pretepelcev v New Yorku je z mano delila svoj recept in tehnike. Testo je enostavno delati v klasični obliki pršuta.

Se spomniš, ko si prvič pojedel ogromen, mehak, slani pršut, kupljen toplo od prodajalca ulice? Medtem ko sem stala v skladu s svojimi prijatelji, čakam, da vstopim v Radio City Music Hall v New Yorku, da vidim svojo božično oddajo v sobotnem jutru v decembru. Mi smo bili mrazi, prsti so se zamrznili iz hladnega zraka, in kozarci segrevali roke in naše duše. Ljubili smo kristale soli in gladko zunanjo in nekoliko puhasto notranjost teh kač. Sanjal sem en dan, ko sem se naučil, kako se sam oblikujem in kuham.

 

Šele pred mnogimi leti (ne bom ti povedal koliko!), Da sem bil predstavljen ustvarjalcu, kar menim, da so najboljši mehki pasti v Združenih državah. Lina Kulchinsky je mlada, živahna, lepa, kovrčasta Ruska ženska, ki je razvila recept za kozarec, na vrhu pa ima neverjeten raznolik nenavaden in okusen okus, ki vas bo, vašo družino in prijatelje podaljšal doživljenjskim oboževalcem.

 

Lina sem pekel na televizijski seriji PBS Martha Bakes, in sem jo spet pekla v naših preskusnih kuhinjah, da se pripravim na to zgodbo. Imeli smo tako zabavno klepetati o svojem otroštvu v Moskvi, njenih raznih stojnicah v pecivih kuhinjah številnih velikih kuharjev in njenih uspešnih podjetniških podvigih, vključno s Sigmundovimi pretzelji, na aveniji B v Manhattanovi vzhodni vasi. Privoščite si, ravnajte s svojimi otroki, ravnajte z vsemi, ki jih poznate – kmalu pecite nekaj kač. In mimogrede, pecite veliko; jih lahko zamrzneš z odličnimi rezultati.

Pretzel-lepota-233-d112616.jpg

Fotografija: Marcus Nilsson

Prestrelci v obliki srca – in tudi druge oblike – so neprekosljiv prigrizek. Ponujamo izbor stilov in okusov s kornjicami in gorčico za potapljanje.

Glej korak za korakom, kako narediti in oblikovati mehke kozarce.

 

 

Pridobite recept za mehke preteklosti

Get Brooke’s Mustard Dip Recipe