ипад-станд-0911млд107292.јпг

ХомеРоутинес

ХомеРоутинес вам омогућава да поставите листу обавеза са свиме што треба да се уради око куће. Останите на врху задатака домаћинства тако што ћете креирати аларме како бисте их подсетили да је потребно обављање посла. Такође је одлично за делегирање задатака ако имате цимере или партнера којима је потребан додатни подстицај за чишћење купатила.

иПхоне

 

Нана

Минт вам омогућава да лако и сигурно плаћате рачуне и организујете личне финансије. Ваш рачун за проверу, штедни рачун и кредитне картице су синхронизовани на једном месту и приказани на начин који је лак за разумевање. Такође можете подесити обавештења о слабом балансу.

Андроид // иПхоне

 

Прехрамбени ИК

Прехрамбени ИК вам омогућава креирање листе прехрамбених производа и истовремено штеди новац. За лакоћу и брзину, можете и додати ставке на листу намирница тако што ћете скенирати бар кодове. Произведено од цоупонс.цом, приказује купоне који су доступни у многим локалним продавницама и омогућавају вам приступ њима путем апликације.

Андроид // иПхоне

 

БигОвен

Велика рерна нуди приступ до више од 200.000 рецепти, са нагласком на брзо и једноставно кување оброка. Можете направити план оброка додавањем рецепата у календар и такође скенирати у писаним рецептима. За 15 долара годишње можете надоградити апликацију и аутоматски ће генерисати списак прехрамбених производа на основу одабраних рецептура.

Андроид // иПхоне

 

ТаскРаббит

Понекад нема довољно времена за тај дан да све то уради. ТаскРаббит олакшава ангажовање додатног скупа руку како би све урадио од рада у дворишту до подизања свог хемијског чишћења. Следећа најбоља ствар је стварно имати личног асистента! За вашу сигурност, радници ТаскРаббит су претквалификовани и провјерени у позадини.

Андроид // иПхоне

 

Хоме Аваи Фром Хоме

Ови гаџети ће пазити на вашу имовину и осигурати да ствари раде глатко, чак и кад нисте тамо.

Сазнајте више о овим апликацијама