Piersicul de ovăz de piersic și de zmeură

Ovazul îmbuteliat adaugă textura și bogăția toppingului de biscuiți dulce pentru acest lucru ușor de făcut.


Sursa: Martha Stewart Living, iunie 2017


Timpul total


Prep


porţii

ingrediente

Umplere

creștet

Directii

Variații

Cireașă: În etapa 1, amestecați împreună 2 linguri de vișine, cu sâmburi (5 cupe); 3/4 zahăr; 2 linguri de amidon de porumb; 1 linguriță suc de lămâie; și 1/4 linguriță de sare.

Plum-nectarine: În etapa 1, amestecați împreună prune de 2 kilograme (de preferință, prune italiene, aproximativ 9 mici), tăiate în pliuri de 1/2-inch (5 1/4 cani); 1 nectarine de lire (aproximativ 3), tăiate în pliuri de 1/2-inch (2 1/2 cesti); 3/4 la 1 cană de zahăr (în funcție de dulceața prunelor); 2 linguri plus 1 linguriță de amidon de porumb; 1 linguriță suc de lămâie; și 1/4 linguriță de sare.

Berry amestecat: La pasul 1, amestecați împreună 5 cești amestecat cu zmeură, afine și mure; 3/4 zahăr; 2 linguri de amidon de porumb; 2 lingurite suc de lămâie; și 1/4 linguriță de sare.

Caise-Strawberry: La pasul 1, amestecați împreună caisele 2 1/4 lire sterline, tăiate în pliuri de 1/2-inch (6 cupe); 6 căi de căpșuni, tocată (1 cești); 1 cană de zahăr; 2 linguri de amidon de porumb; 1 linguriță suc de lămâie; și 1/4 linguriță de sare. La pasul 3, coaceți 1 oră.

Indicațiile lui Cook

Trucul pentru biscuiți perna este să lase bucăți de unt de unt de mazăre intacte și se amestecă numai până când se formează aluatul. Va fi lipicioasă, deci folosiți două linguri pentru al arunca pe fructe.
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 49

map